Fraktpolicy

Frakt och leveranstid

För beställningar som vi mottagit betalning före klockan kl. 14.00 skickas från oss samma dag (gäller vardagar) och levereras inom 1-3 vardagar, förutsatt att Postnord håller sina lovade leveranstider.. Vi levererar produkterna med Postnord. Vid beställningar som överskrider 399kr gäller fri frakt inom hela Sverige.

Du kommer få kollinummer för din order som du kan använda på Postnords hemsida för att spåra ditt paket och se när det kommit fram till ditt utlämningsställe eller hem till dig. Du kommer även få ett SMS när ordern finns att hämta om din order lämnas till ett utlämningsställe. Du måste kunna visa upp giltig legitimation hos ditt postombud för att hämta ut ditt paket. Om varubrevet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda.

Orderbekräftelse och följesedel

När vi mottar din beställning bekräftar vi beställningen och skickar automatiskt en orderbekräftelse till dig på den e-postadress du har angett. Läs noggrant igenom orderbekräftelsen när du får den, och kontrollera att orderbekräftelsen överensstämmer med beställningen.

Vi skickar ut din följesedel digitalt till dig på den e-postadress du har angett. Detta betyder att du ej kommer att få din följesedel i pappersform på grund av vår miljövision.

Transportskador

Kontakta oss om din försändelse har skadats på vägen så hjälper vi dig med din reklamation hos fraktbolaget. Spara den skadade produkten och förpackningen i skicket du fick den levererad.

Förseningar

Om leveransen av produkterna blir försenad ger vi dig information så fort vi har kunskap om det liksom information om, och eventuellt när, leverans kan ske, eller om produkten (produkterna) är slutsåld(a).

Ej uthämtade paket 

Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt adress. Om Manicken får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är kunden ansvarig för att betala 150 kr för att täcka våra hanteringskostnader på returen av paketet. Posten håller paketet i 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe.

Vi älskar 3D-printing

Vi är två bröder, Elias och Christian Yacoub som startade Manicken genom vår stora passion för design och 3D-printing. Att kunna gå från idé till produkt på nolltid skapar utrymme för så mycket kreativitet, vilket vi älskar.

Manicken startades för att dels hjälpa andra genom 3D-printing teknologin och dels för att expandera vår kreativitet utåt.

Manicken

Idén bakom namnet kommer från den gamla men kända låten Den Makalösa Manicken. Där sjungs det om en evighetsmaskin som består av kugghjul, propellrar, vattenskovlar, kedjedrev, vattenskruvar, vattenhjul, kulor, bollar m.m. som vi tyckte beskrev 3D-printers jättebra.

 • Företagsnamn

  Manicken Print Handelsbolag

 • Företagsadress

  Nunnegårdsgatan 68

  442 41 Kungälv

 • Organisationsnummer

  969798-0424