Återbetalningspolicy

Retur och ångerrätt

Du har full ångerrätt i 14 dagar efter det att du mottagit varan om du inte är nöjd. För att få lämna tillbaka en produkt måste den vara oanvänd (endast provad) samt att alla eventuella etiketter sitter kvar och tillbehör finns med. Du ansvarar för varan till dess att vi mottagit den. Observera att du själv står för returkostnaden och ansvarar för att paketet kommer fram till oss. Vi kan då inte spåra paketet och inte heller kompensera om det skulle komma bort.

Vår returadress är:

Lillekärr Södra 192, 42531, Göteborg

Returen ska ha inkommit till oss inom 10 dagar efter att du registrerat din retur via kontakta oss. När vi registrerat returen hos oss meddelar vi dig via e-post. 

Reklamation

Efter att du har tagit emot produkterna rekommenderar vi att du så snart som möjligt undersöker om leveransen motsvarar orderbekräftelsen, om produkterna har blivit skadade under transporten eller om produkterna annars har fel eller brister.

Kontakta oss så kommer vi överens gemensamt om hur vi ska lösa det hela. Det är väldigt viktigt för oss att du känner dig nöjd med dina köpta varor. Skicka inte tillbaka felaktiga varor utan att ha varit i kontakt med vår kundtjänst först.

Återbetalning

Efter att ha mottagit och kontrollerat din retur kommer vi att skicka ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om vi godkänt eller avvisat din återbetalningen. Om du har godkänts kommer återbetalningen att behandlas inom ett visst antal dagar och kreditgränsen tillämpas automatiskt på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod.

Om du inte har fått någon återbetalning ska du först kontrollera ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid att officiellt utfärda en återbetalning. Om du har slutfört alla steg men fortfarande inte har fått någon återbetalning, vänligen kontakta oss på info@manicken.se.

Vi älskar 3D-printing

Vi är två bröder, Elias och Christian Yacoub som startade Manicken genom vår stora passion för design och 3D-printing. Att kunna gå från idé till produkt på nolltid skapar utrymme för så mycket kreativitet, vilket vi älskar.

Manicken startades för att dels hjälpa andra genom 3D-printing teknologin och dels för att expandera vår kreativitet utåt.

Manicken

Idén bakom namnet kommer från den gamla men kända låten Den Makalösa Manicken. Där sjungs det om en evighetsmaskin som består av kugghjul, propellrar, vattenskovlar, kedjedrev, vattenskruvar, vattenhjul, kulor, bollar m.m. som vi tyckte beskrev 3D-printers jättebra.

 • Företagsnamn

  Manicken Print Handelsbolag

 • Företagsadress

  Nunnegårdsgatan 68

  442 41 Kungälv

 • Organisationsnummer

  969798-0424